stiri Braila – debraila.ro

Consilierul municipal Caprariu, fosti politicieni si alti cativa braileni au deszapezit o parte din platoul din fata Primariei, „ca sa se poata dansa Hora Unirii”

Aproximativ 10 persoane, printre care si consilierul municipal independent Lucian Caprariu, dar si fosti candidati la alegerile locale si parlamentare, au pus mana pe lopeti si, luni dupa-amiaza, au deszapezit o parte din platoul din fata Palatului Administrativ. Cam 100 de metri patrati, sustine Caprariu.

„Eu am fost invitat si am participat. Parerea mea este ca platoul trebuia curatat. Puteau fi scosi asistatii sociali la munca, a declarat Caprariu pentru DEBRAILA.

Actiunea, denumita „Hora unirii lopetilor”, a fost initiata pe retelele de socializare de catre fostul candidat independent la Primarie si fost membru Forta Civica, Cristian Techiu. A mai participat si Carmen Ionescu, fost candidat ANR la Camera Deputatilor.

„Platoul din fata Primariei este plin de gheata si zapada! Din punctul nostru de vedere, zonele din fata Primariei trebuie sa fie ca o carte de vizita a Administratiei Publice Locale! Maine este 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, daca astazi nu deszapezim zona, probabil ca nu vom avea unde dansa HORA UNIRII!”, se arata in anuntul postat de organizator pe o retea de socializare.

Trebuie precizat faptul ca evenimentele organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor se vor desfasura in intersectia Bulevardul Cuza-Calea Calarasilor, langa statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

 

 

Comentarii