stiri Braila – debraila.ro

Consilierul municipal Caprariu (Braila Noua): „CUP Dunarea este o anexa a PSD. Eu n-am reusit sa aflu cati angajati are compania”

Consilierul local municipal Lucian Caprariu, liderul Partidului Braila Noua, a descris, in cadrul unei conferinte de presa, Compania de Utilitati Publice „Dunarea” ca fiind „o anexa a PSD”, lasand sa se inteleaga faptul ca sunt angajati in companie membri de partid.

„Nu putem sa ne ascundem dupa deget. (…) Pentru mine inca este o nebuloasa cati angajati sunt la CUP „Dunarea”. L-am intrebat pe unul dintre colegii mei din Consiliul Local Municipal, care este membru in Consiliul de Administratie al companiei, si nu a stiut sa imi raspunda. Eu am facut o cercetare, iar, la un moment dat, in judetul Bihor erau 400 de angajati. Inteleg ca in cam toate judetele se intampla ca aceste companii sa fie angajatori ai partidelor aflate la putere, ai clientilor lor, ai membrilor. asta inseamna ca ne costa pe toti mai mult aceste servicii. Ei spun ca sunt de stat, ca le tinem aici, ca nu le privatizam, dar costurile se vad in factura. (…) Nu au resurse pentru ca trebuie platite cateva sute de salarii in plus”, a declarat Caprariu.

CUP „Dunarea” este condusa de Silviu Mangiurea, vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD si fost consilier municipal.

Comentarii