stiri Braila – debraila.ro

Consilierul local Caprariu ii intreaba pe braileni: „Sa monteze Primaria limitatoare de viteza in locurile periculoase din oras?” | „Nici macar in … nu il doare pe primar”

Dupa ce o femeie si un barbat au ajuns la spital in stare grava, duminica dupa-amiza, fiind loviti de un BMW in timp ce se aflau pe trotuarul din Bisericii „Buna Vestire”, consilierul local independent Lucian Caprariu intreaba pe o retea de socializare daca Primaria ar trebui sa monteze limitatoare de viteza in locurile din oras unde se produc cu precadere accidente rutiere grave.

Conducatorul auto a fugit de la locul accidentului, judecatorii dispunand, dupa ce a fost prins de politisti, la o zi de la producerea tragediei, masura arestului la domiciliu.

„Avand ca recent exemplu accidentul de la Biserica Greaca, credeti ca s-ar impune ca primaria sa ia decizia de a monta limitatoare de viteza in locurile periculoase din oras? Va reamintesc, in urma accidentului un om, nevinovat, si-a pierdut un picior. De-a lungul anilor acolo s-au petrecut multe accidente grave. Asteptam sa se intample nenorociri…”, a scris Caprariu.

Totodata, alesul local a mai precizat, „zambind amar”, ca intelege „de ce primarul se opune vehement limitatoarelor si protejeaza gropile”. La remarca „Stam si dam cu tastatura de pamant si pe el il doare-n c*r”, a unui internaut, Lucian Caprariu a replicat cu „nici macar”: „Acea durere de care zici e foarte neplacuta!”.

Comentarii