stiri Braila – debraila.ro

Conflict armat in Macin | Si-a impuscat fratele, cel mai probabil, cu o arma de vanatoare | Un ranit, dar si tanarul mort, au ajuns la Braila

Un tanar din orasul tulcean Macin, in varsta de 26 de ani, a murit, in noaptea de duminica spre luni, in ambulanta care-l transporta la Spitalul Judetean de Urgenta Braila. Fusese impuscat chiar de catre fratele sau.

Trupul neinsufletit a ajuns la Serviciul de Medicina Legala Braila, unde, in urma necropsiei, s-a stabilit ca barbatul a incetat din viata in urma „socului traumatic si hemoragic” cauzat de o plaga impuscata.

„Moartea a fost violenta. E posibil sa se fi tras cu o arma de vanatoare. A fost impuscat de la o distanta destul de mica”, ne-a declarat Gina Ilie, seful SML.

Tot la Braila, dar la Sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean, a ajuns si un tanar de 25 de ani, tot din Macin, care, se pare ca fara sa fie implicat in conflict, a fost atins de o alice in bratul drept.

„Eu am iesit la poarta sa fumez o tigara. Nu am avut treaba cu ei”, a precizat pentru DEBRAILA tulceanul internat la Braila.

Contactat telefonic, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea, procuror Ana Maria Casian, ne-a confirmat faptul ca in cauza a fost deschis dosar penal pentru omor, ancheta fiind in desfasurare: „Nu va pot da alte detalii la acest moment!”

Vom reveni cu detalii!

Comentarii