stiri Braila – debraila.ro

Popa, consilier municipal ales (PNL): „Ne dorim ca partidul sa fie pe locul 1, dar actionam gresit, inconsecvent si duplicitar”

Petrica-Costel Popa, numarul 3 pe lista liberalilor pentru Consiliul Local Municipal si unul dintre seniorii filialei, a precizat, pe o retea de socializare, dupa infrangerea din alegeri, ca PNL a crescut, dar trebuie mult reconstruit. Consilierul municipal ales a mai precizat ca cei care au coordonat la nivel central campania electorala, „inclusiv Misu’ Voicu (n.r. vicepresedintele PNL Mihai Voicu), trebuie „sa faca pasul in spate”.

„De la partidul lu’ 10%, acum este al doilea partid. Dar trebuie mult reconstruit. (…) Noi ne dorim ca PNL sa fie pe locul 1, dar actionam gresit, inconsecvent si duplicitar. Un dus rece este bun si necesar. Poate iti amintesti ca am spus ca la PNL sunt prea multi destepti pe metru patrat”, a spus Popa.

PNL a obtinut 7 mandate in Consiliul Local Municipal, in timp ce candidatul partidului la Primarie, senatorul Catalin Boboc, s-a situat sub scorul PNL, cu 18,67% dintre sufragii.

Comentarii