stiri Braila – debraila.ro

Cocaina si tigari! | Un militar, printre brailenii RETINUTI de procurorii antimafia

Captura impresionanta a procurorilor antimafia: droguri si zeci de mii de tigarete netimbrate. Perchezitiile au avut loc pe 13 august, cand patru braileni din municipiu, trei barbati si o femeie, au fost retinuti.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, printre cei care au fost trimisi in spatele gratiilor se afla si un angajat al Ministerului Apararii Nationale. Gigi Lica (foto) isi desfasura activitatea la o unitate militara din municipiu.

In urma descinderilor de la sfarsitul saptamanii trecute, oamenii legii au confiscat 73 doze de cocaina, 1 doza de cannabis, 2.040 euro, 63.120 lei, 53.520 tigarete in pachete netimbrate, 400 tigarete in pachete timbrate Ucraina, 3.800 tigarete in pachete timbrate Republica Moldova, 9 pesti sturion – specie protejata si 8 telefoane mobile.

Constantina Dima, Adrian Valentin Chirculescu, Viorel Ionut Largeanu si Gigi Lica, toti cu varste cuprinse intre 25 si 47 de ani, au fost prezentati Tribunalului Braila, care a admis propunerea de arestare preventiva pentru urmatoarele 30 zile.

Dosarul vizeaza infractiunea de trafic de droguri de mare risc.

Comentarii