stiri Braila – debraila.ro

Cirligea (PNL): „Ma minunez ca Dancila a luat si aceste voturi. Pe masinaria de vot a PSD-ului, cred ca si o gaina iesea”

Consilierul judetean Florin Cirligea, secretar-general al Organizatiei Judetene PNL, se arata surprins de faptul ca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a reusit sa intre in turul al doilea, obtinand peste 2.000.000 de voturi, facand referire la numeroasele gafe de exprimare si de protocol ale fostului premier. 

„Va dati seama ca a fost, totusi, 8 ani la Bruxelles, nu? Dupa 8 ani de Bruxelles, sa nu stii unde-i Hunedoara si unde-i Suceava? Sa nu stii care-i Podgorica si care-i Pristina… Intr-adevar, probabil ca seamana… tot cu P. Si daca spunea Portugalia, era tot la fel, erau toate pe-acolo, erau la litera P. Si ati vazut ca si confunda trecutul cu viitorul, <<Vom lupta pentru alegerile de anul trecut>>. Interesant! Deosebit de interesant!”, a declarat Cirligea.

Liberalul a mai aratat faptul ca PSD, folosindu-se de „masinaria de vot”, putea sa intre in turul al doilea si cu „o gaina” in locul Vioricai Dancila.

„Eu, drept sa va spun, ma minunez ca a luat, totusi, si aceste voturi. Cred ca daca punea si gaina pe panou la Presedintie, tot iesea, pe masinaria de vot a PSD-ului. Altfel nu-mi explic… Nu-mi explic cum cineva… indiferent cat i-a batut la cap, cat i-a indoctrinat cu mariri de pensii si salarii, nu avea cum… Cert este ca la noi in oras avem o alta problema, votul pentru Dancila si PSD fost creat prin situatia economica a municipiului si judetului Braila”, a conchis sursa citata.

Comentarii