stiri Braila – debraila.ro

Cirligea (PNL): „Luminile de sarbatori de pe Calarasilor, un semi-kitsch. Lumea, intr-adevar, e bucuroasa, se duce, se uita, casca gura pe-acolo”

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL) considera ca Municipalitatea a investit in iluminatul festiv stradal si in spectacolele organizate pe platoul din fata Palatului Administrativ in incercarea de a ii face pe braileni sa uite de problemele orasului, precum „gropile si subdezvoltarea economica”.

„Printr-o strada luminata excesiv (n.r. referire la Calea Calarasilor), intr-adevar, nu arata rau, dar este ca un semi-kitsch, si o scena pe care danseaza o trupa. Tot dansam, dansam, dansam. Daca credeti ca cu doua dansuri populare si cu o luna luminata o strada, acesta inseamna o schimbare in bine a nivelului de trai al brailenilor, lumea se inseala. Lumea, intr-adevar, e bucuroasa, se duce, se uita, casca gura pe acolo. Eu am trecut de vreo cateva ori asa, repede, in masina, aceleasi dansuri… Probabil ca nu ma prea pricep eu la dansuri populare, dar, in opinia mea, sa dansezi pe scena acolo nu are nicio legatura cu…”, a spus Cirligea.

Liberalul a mai adaugat faptul ca in situatia pe care a adus-o in atentia opiniei publice se potriveste cu sintagma „mintim poporul cu televizorul”: „Ce bine o ducem noi, toata lumea e vesela si danseaza. Eu as propune sa dansam in fiecare zi, sa ne veselim, ca sa uitam de gropi, sa uitam de subdezvoltare economica, ca se maresc impozitele. Asta este!”

Comentarii