stiri Braila – debraila.ro

Cirligea (PNL): „Cand ati vazut Braila fara gropi? Haideti sa nu mai dam vina pe licitatii. Punem cate o floricica ici-colo si lasam gropile…”

Liberalul Florin Cirligea, candidat la Senat, considera ca Primaria foloseste drept motiv blocarea licitatiei pentru asfaltarea strazilor din municipiu, subliniind ca se puteau efectua lucrari de plombare, pana in 100.000 de euro, si fara licitatie.

„Ne plangem acum de licitatii? Cand ati vazut orasul asta fara gropi? Haideti sa nu mai dam vina pe licitatii. Punem cate o floricica pe ici-colo si lasam gropile. Pe strada Stefan cel Mare, intre Scolilor si Republicii, sunt 732 de gropi. Le-am numarat eu asta-vara. Daca, Doamne fereste, ai Matiz, nu mai iesi de acolo, sunt cratere. Este foarte clar ca pana in 100.000 de euro pot sa asfalteze si fara licitatie. Depinde insa ce vrem sa facem, ca daca o galeata de asfalt costa 100.000 de euro, chiar nu avem cum. Eu cred ca e doar un motiv cu licitatia. O carpeala, ca sa nu iti rupi masina in doua, se putea face, a spus Cirligea.

Candidatul PNL a mai mentionat ca sunt gropi in municipiu care nu au fost asfaltate niciodata: „Este, pe strada Hipodrom, in dreptul Scolii 3 un crater, pe care numai eu il stiu de trei ani.

Comentarii