stiri Braila – debraila.ro

CINE este SOFERUL care A INTRAT cu masina in grupul de nuntasi din fata Bisericii Grecesti | Erimia are trei condamnari la inchisoare, inclusiv pentru infractiuni privind circulatia pe drumurile publice

Adrian Madalin Erimia, in varsta de 34 de ani, braileanul care a lovit cu masina doi nuntasi, duminica seara, in fata Bisericii „Buna Vestire”, fugind apoi de la locul accidentului, a fost arestat la domiciliu, judecatorii respingand propunerea de arestare preventiva a procurorului de caz. Tanarul, care s-a predat dupa aproape 20 de ore de la producerea accidentului, sustine ca a parasit locul tragediei, desi ranitii se zbateau pe trotuar, din cauza panicii: foarte multi oameni au iesit din lacasul de cult, imediat dupa impact.

Erimia, care va sta in locuinta sa pentru 30 de zile, a fost la un pas sa lase invalide doua persoane, un barbat de 35 de ani, cu rani deosebit de grave la piciorul stang, aflat in grija medicilor unui spital din capitala, si o femeie de 28 de ani, cu multiple traumatisme, internata la Spitalul Judetean.

Soferul a sustinut in fata judecatorului de drepturi si libertati ca a pierdut controlul volanului din cauza faptului ca s-a aplecat sa isi recupereze telefonul mobil cazut intre scaunele din fata chiar atunci cand trebuia sa traga de volan stanga, ca „sa ia” curba de la „Greaca”. Tot potrivit propriilor declaratii, Adrian Madalin Erimia nu circula cu mai mult de 60 km/h.

Tanarul are antecedente penale. A fost condamnat de trei ori la inchisoare, in 2002, 2006 si 2007, inclusiv pentru infractiuni privind circulatia pe drumurile publice. A stat in spatele gratiilor in perioada septembrie 2001 si mai 2005, dar si intre 2008 si 2010.

Adrian Madalin Erimia, zis „Chinezul”, ar fi fost, in urma cu ani buni, un apropiat al gruparii interlope „Vincler” din Obor.

Comentarii