stiri Braila – debraila.ro

CINE ARE DREPTATE? | Politist de la Transporturi Feroviare, despre un politist local: „Cat de incult poti sa fii… Si telefonul meu este mai destept ca tine. Du-te la scoala, dar ia-o din clasa a-2-a”

Claudiu Tanase, ajutor de sef de post la Biroul de Politie Transporturi Feroviare Braila, s-a aratat revoltat de faptul ca tatal sau, decedat de aproape 7 ani, a fost amendat, in lipsa, de un politist local. Mai exact, agentul de la Politia Locala l-a sanctionat pe tatal lui Tanase cu 500 de lei pentru ca si-a expus la vanzare, pe domeniul public, masina.

Politistul de la IPJ a rabufnit pe o retea de socializare la adresa agentului Marian Adascalitei de la „Locala”, acuzandu-l ca nu a facut „un minim de verificari”.

Internautii s-au impartit imediat in doua tabere, unii intrebandu-se de ce autoturismul se mai afla inca in proprietatea persoanei decedate, altii reclamand „incompetenta”, „prostia” sau „amatorismul” politistilor locali.

„Cat de incult poti sa fii…de fapt numai unii din Politia Locala Braila pot face asa ceva… sa dai o amenda unei persoane decedate de aproape 7 ani… fara sa faci un minim de verificari??? Domnule ADASCALITEI MARIAN, care te crezi mare „politist” local, dar nici macar nu stii sa scrii corect gramatical („vinzare”, „apartinind” si „decit” se scriu cu „a”), pana si telefonul meu este mai destept ca tine si scrie corect cuvintele… du-te la scoala, dar ia-o din clasa a-2-a ca ai pierdut multa materie si esti in urma rau de tot… da-ti demisia baiatule ca iei o carută de bani degeaba!!! Poate vede si dl. primar ce are in curtea lui si nu mai posteaza toată ziua masini la deszapezit. Ar fi buna o curatenie in propria curte pentru inceput!”, a scris politistul de la Transporturi Feroviare.

Agentul Claudiu Tanase a postat pe reteaua de socializare si amenda primita pe numele tatalui sau. 

 

Comentarii