stiri Braila – debraila.ro

Cibu, fost primar PNL, CRITICAT de Caprariu, candidat PNL | Isvoranu (USR-Plus): „Cibu nu s-a batut cu PSD? E singurul care a invins PSD la Braila. E regretabil ca reprosurile vin de la cineva care are sigla PNL in spate”

Mihai Isvoranu, candidatul USR-Plus pentru fotoliul de primar al municipiului, considera ca reprosurile aduse fostului primar liberal Constantin Cibu de catre Lucian Caprariu, candidatul Aliantei PNL-Braila Noua, sunt „nedrepte”, in contextul in care Cibu este „singurul primar de dreapta care a invins PSD la Braila”.

Recent, Caprariu a facut mai multe afirmatii legate de Constantin Cibu, criticandu-l pentru faptul ca „nu a schimbat structura si «deep state»-ul PSD”, un motiv din cauza caruia „suntem aici”.

„Domnul Cibu este singurul primar de dreapta care a invins PSD la Braila. Nu s-a batut cu PSD? Pai, s-a batut cu PSD-ul si a invins, a castigat alegerile. E singurul care a invins la Braila. Vreau sa cataloghez aceste reprosuri ca fiind nedrepte, ca sa nu spun cuvinte mai taioase. Este un primar care a lasat foarte multe lucruri in urma, un primar care si-a facut treaba bine, chiar foarte bine. Nu vreau sa fac foarte multe comentarii. Domnul Cibu nu mai este printre noi, motiv pentru care ar trebui sa ne manifestam doar respectul. Nimic altceva! Asa este un obicei romanesc. Cand era primar, am fost intr-o audienta la dumnealui si mi-a explicat cum statea Primaria la momentul acela. Mi-a explicat cat de incalcite erau lucrurile si cat i-a luat sa le descalceasca. Si de atunci, intr-adevar, autorizatiile de functionare, ca asta ma durea la momentul acela, au inceput sa fie eliberate. Oricum, e regretabil ca reprosurile vin de la cineva care are sigla PNL in spate”, a declarat Mihai Isvoranu.

Caprariu, candidatul PNL-Braila Noua la Primarie, il CRITICA pe Cibu, singurul primar liberal al Brailei de dupa ’89: Nu s-a batut cu statul-paralel PSD! | „Si de asta suntem aici!”

Comentarii