stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful judetului: „Tudose, omul care a demonstrat unei tari intregi ca este de neclintit. Dragnea trebuie sa demisioneze”

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a publicat pe o retea de socializare un mesaj prin care isi arata sustinerea pentru Mihai Tudose, care, joi, va fi votat pe fotoliul de presedinte al Organizatiei Judetene PSD.

„Ne aflam astazi intr-un moment important, din punct de vedere politic. Organizatia PSD Braila este pregatita pentru alegeri, iar eu, personal, sustin candidatura domnului Mihai Tudose – omul care a demonstrat unei tari intregi ca este de neclintit atunci cand vine vorba de interesul cetateanului, ferm, care nu a ocolit niciodata situatiile dificile si a aratat tuturor cat de importanta este transparenta. Mai mult decat atat, a reusit in plan local sa pastreze mereu o echipa unita”, a precizat presedintele CJ.

Totodata, Chiriac declara ca este de acord cu pozitia filialei cu privire la scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in sensul solicitarii demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si a Camerei Deputatilor: „Consider ca trebuie respectat principiul democratiei, al dialogului si al deciziilor luate in echipa.”

Comentarii