stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful judetului, mult mai transant decat primarul: „Mi se pare strigator la cer. Unii se cred marele Dumnezeu al institutiei”

Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, a avut, in legatura cu scandalul de la Politia Locala, o pozitie mult mai transanta decat cea a primarului Marian Dragomir, sugerand ca ancheta in acest caz ar trebui sa fie facuta de o comisie „impartiala” de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, nu de angajatii Politiei Locale.

„Eu cred ca ar trebui sesizata si Agentia Nationala a Functionarilor Publici, ca sa vina o comisie impartiala pentru a analiza cazul. Mi se pare strigator la cer ca lucrurile astea perpetua si ca acesti oameni, care deserveau in alte structuri, au ajuns sa faca lucruri inadmisibile. Explicatia directorului adjunct fata de primar este inadmisibila”, a afirmat Chiriac.

Seful judetului a mai adaugat faptul ca, in opinia sa, exista mai multe astfel de cazuri si ca „anumiti oameni care sunt pe functii se cred marele Dumnezeu al institutiei”, asteptand ca „toata lumea sa stea drepti in fata lui”.

Comentarii