stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ: „O guvernare a nebunilor! Citu a tot spus ca economia duduie pana a duduit Guvernul! Se bat pentru facturi, dar nu pentru cele ale romanilor”

Social-democratul Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, vorbeste despre „o guvernare a nebunilor”, precizand ca Guvernul PNL-USR-UDMR „nu da doi bani pe problemele romanilor, cu o inconstienta iesita din comun”. Totodata, sursa citata considera ca ultimele evolutii de la nivelul coalitiei guvernamentale arata „un dispret total fata de asteptarile societatii”.

„O guvernare a nebunilor! Cum sa numesti altfel asa ceva? Premierul Citu a tot spus ca economia duduie pana a duduit Guvernul! Aduceti-va aminte cum, de dimineata pana seara, Citu prezenta statistici si cifre care ne aratau ca romanii o duc foarte bine. El a fost rupt mereu de ce se intampla cu adevarat, la fel ca multi ministri. Omul a dat teapa unei banci si a avut catuse la maini, dar zice ca nu-si mai aminteste, deci n-ar trebui sa ne mire nimic. S-a ajuns aici, la acest scandal din coalitie, pentru ca ei se bat pentru facturi, dar nu pentru cele ale romanilor. Uitati-va cum USR ii acuza de hotie pe liberali, in timp ce Citu si Orban au o singura grija: lupta pentru conducerea PNL! Daca asta nu e o guvernare a nebunilor… Ganditi-va ca astia nu au nici macar un an de zile de cand sunt la guvernare”, a declarat Chiriac.

Totodata, seful judetului considera ca USR ar trebui sa plece de la guvernare sau sa semneze motiunea de cenzura a PSD.

„USR ar trebui sa nu mai stea cu hotii la guvernare, cum i-au numit pe liberali. Inteleg ca nu-l mai vor pe Citu asa ca au doar doua solutii: sa plece de la guvernare sau sa semneze motiunea de cenzura a PSD. Daca le pasa de romani, asa vor face! Sincer, dupa toate acestea, cum sa mai functioneze corect si eficient un astfel de guvern?Ar fi chiar ceva ireal, dar nu m-ar mira ca de dragul ciolanului sa se stearga toate peste noapte”, a mai adaugat sursa citata.

Comentarii