stiri Braila – debraila.ro

Chiriac, seful CJ, despre Nicu Nita-parlamentar: „Nu-l trimitem la Comisia de Invatamant. Cunoaste agricultura de jos, nu a facut agricultura din birou”

Consilierul judetean Nita Nicu se afla pe un loc eligibil de deputat, numarul 2, dupa Mihai Tudose, pe lista PSD. Cel mai probabil, Nita va ajunge deputat si, astfel, in Consiliul Judetean va ramane un fotoliu liber.

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Ciriac, apreciaza ca Nita Nicu „e o pierdere pentru CJ si poate fi un castig pentru Parlament”.

„Are o vasta experienta ca si consilier judetean si sper ca experienta il va ajuta si in Parlamentul Romaniei, are si o vasta experienta ca si om de partid. A fost alaturi de partid la bine, dar si la greu. Si faptul ca este un prosper om de afaceri il califica. Domnul Nita are o experienta vasta in agricultura, poate activa foarte bine in Comisia de Agricultura. Domnul Nita cunoaste agricultura de jos, nu a facut agricultura din birou. Se duce pe un domeniu pe care il cunoaste, nu il trimitem la Comisia de Invatamant sau la Comisia de Sanatate. Il sustinem pe domnul Nita”, a declarat Chiriac.

Comentarii