stiri Braila – debraila.ro

Chiriac: „Am fost la meciul HC Dunarea si m-au luat cu „huo” suporterii. Nu vreau sa desfiintez echipa”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, a povestit, in cadrul unei conferinte de presa, ca suporterii HC Dunarea l-au huiduit in Sala Polivalenta, unde avea loc meciul dintre formatia braileana si CSM Unirea Slobozia, acuzandu-l ca vrea sa desfiinte echipa.

Chiriac a negat zvonurile, subliniind ca, prin votul consilierilor judeteni, HC Dunarea a mai primit 1 milion de lei din bugetul judetului.

„Cuvantul de ordine pentru handbal este stabilitate. Nu se pune problema desfiintarii echipei, sub nicio forma. In Sala Polivalenta au fost peste 1.500 de oameni, iubitori ai handbalului, si am fost luat cu „huo”, pentru ca vreau eu sa desfiintez echipa. Nu este adevarat! Am inteles ca fetele sunt neplatite de doua luni de zile”, a spus Chiriac.

Seful CJ a mai precizat ca, dupa alocarea milionului de lei, echipa isi poate plati restantele salariale catre jucatoare si poate participa la competitii: „Ne dorim ca fetele sa fie linistite si sa se gandeasca la jocurile care vor urma, sa le castige pe toate.”

Comentarii