stiri Braila – debraila.ro

Cezar Saim, barbatul taiat cu sabia de „Oaie” in centrul Brailei, a fost ARESTAT | Tanarul e cautat de autoritatile germane

Braileanul care, la sfarsitul anului trecut, a fost atacat in plina strada, pe bulevardul Cuzam, de mai multi membrii ai clanului „Bancuta, a fost retinut de politisti. Cel care l-ar fi taiat cu sabia este chiar Ion Bancuta, zis „Oaie”, liderul gruparii.

Cezar Marian Saim era cautat de procurorii din orasul german Aachen, care au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunilor de talharie si vatamare corporala grava.

„Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe un brailean, in varsta de 26 de ani, pe numele caruia autoritatile germane au emis un mandat de arestare”, precizeaza Inspectoratul de Politie Judetean.

Procurorii au dispus fata de Saim masura retinerii pentru 24 de ore, iar Curtea de Apel Galati a decis, marti, arestarea provizorie pe o durata de 15 zile.

In dosarul atacului din fata Starii Civile, tanarul nu a depus plangere impotriva atactorilor, „Oaie” si alti doi barbati fiind trimisi in judecata doar pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Comentarii