stiri Braila – debraila.ro

Cel mai bogat brailean isi vinde masinile pe OLX | Florin Cirligea: „Mi-am luat altele. Doar nu le tin in dublaj”

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL), cotat de TOP 300 Capital, la sfarsitul anului trecut, ca fiind cel mai bogat brailean, isi vinde doua dintre masini. Afaceristul, un cunoscut pasionat al cailor putere, a postat pe OLX doua anunturi la rubrica Auto. Pe cele doua autoturisme, politicianul cere aproape 70.000 de euro.

Este vorba despre un Mercedes Benz G320 (51.000 euro) din 2009, cu 113.000 km la bord, si un Mercedes Benz Viano (17.500 euro) din 2008, cu aproape jumatate din kilometrii SUV-ului.

„Ce sa mai fac cu ele? Mi-am luat altele. Le mai schimb si eu. E normal sa le vand daca mi-am luat altele. Mi-am luat tot un G negru si un V-Class nou. Doar nu le tin dublaj. Cu Viano am fost numai in concedii. Eu mai si cumpar masini, nu doar le vand”, ne-a declarat Cirligea.

Potrivit TOP 300 Capital, afaceristul brailean, care a candidat in 2016, fara sorti de izbanda, atat la presedintia Consiliului Judetean, cat si la Senat, locul 1 pe lista Organizatiei Judetene PNL, are o avere estimata la aproximativ 22-23 milioane de euro.

Comentarii