stiri Braila – debraila.ro

Ce spun primarii PSD din Ianca si Faurei despre plecarea lui Tudose | „Politica nu rupe o prietenie. Cu siguranta va afecta scorul PSD in judetul Braila”

„Politica nu rupe o prietenie”, a declarat pentru DEBRAILA.ro social-democratul Fanel Chirita, primarul orasului Ianca, referitor la demisia din PSD a fostului premier Mihai Tudose.

Totodata, edilul a tinut sa mentioneze ca scorul pe care Organizatia Judeteana PSD il va obtine la urmatoarele alegeri va fi afectat de hotararea lui Tudose.

„Plecarea domnului Tudose este o pierdere pentru partid. Noi suntem prieteni, ne stim de 20 de ani. Eu sunt sigur, la cum il cunosc, ca daca il vom deranja vreodata, ne va ajuta, asa cum a facut-o mereu. Sincer sa va spun, si la Ianca cred ca scorul electoral al PSD va fi afectat, nu doar la nivel judetean . Aici, la Ianca, e colegiul lui si oamenii il cunosc la fel de bine cum ma cunosc pe mine”, a mai adaugat Chirita.

De cealalta parte, Ionel Voinea, primarul social-democrat al orasului Faurei, sustine ca respecta decizia lui Mihai Tudose, aratand ca il va sprijini daca ii va cere ajutorul, tinand cont de modul in care fostul premier i-a tratat in trecut pe primarii din judet.

„Am facut atatea campanii impreuna, ne stim de cand eram tineri. Domnul Tudose e parlamentar in colegiul din care face parte Faurei. Suntem si prieteni, nu ma ascund. Este optiunea lui si o respect. Daca va avea nevoie si de ajutorul meu vreodata, il va avea garantat, la fel cum si noi am fost ajutati cand am batut la usa lui. Sincer, nu cred e primar pe care domnul Tudose sa nu-l fi ajutat, si nu vorbesc doar de primari PSD”, a concluzionat Voinea.

Comentarii