stiri Braila – debraila.ro

Ce izolare? TUPEU! | 5 braileni faceau GRATAR chiar in mijlocul strazii Rahovei, cu muzica la maxim | N-au ascultat de politisti, asa ca au fost incatusati!

In plina stare de urgenta, cu un tupeu iesit din comun, 5 braileni au ales sa petreaca chiar in mijlocul strazii. Oamenii legii-au incatusat si i-au dus la sediu.

In seara zilei de 2 aprilie, in jurul orei 18:00, politistii au depistat un grup de 5 persoane, cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani, care tulbura linistea si ordinea publica, ascultand muzica la maxim in timp ce faceau gratar chiar in mijlocul strazii Rahovei.

Intrucat indivizii nu s-au supus solicitarilor politistilor de a pune punct petrecerii stradale, au fost incatusati si controlati corporal, pentru ca apoi sa fie condusi la sediul Politiei Municipiului.

Mai mult decat atat, asupra unuia dintre barbati a fost gasit si un cutit tip briceag, in lungime totala de 27 cm si lama de 12 cm, pe care il avea in buzunarul de la pantaloni.

Petrecaretii au fost amendati pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 3, Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norma de convietuire sociala, a ordinii si linistitt publice si Legii 54/2012 pentru desfasurarea activitatilor de picnic.

Totodata, pe numele unui tanar de 23 de ani, cel care avea asupra sa cutitul, oamenii legii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de port sau folosire fara drept de obiecte periculoase.

Comentarii