stiri Braila – debraila.ro

Ce au facut politistii vineri si sambata? 30 de persoane legitimate si amenzi de 1.800 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 22 si 23 aprilie, politisti de proximitate, ordine publica, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona targurilor, pietelor si unitatilor cu profil discoteca, cafe-bar, cazinou, pariuri sportive, pentru a combate infractiunile savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societațile comerciale.

De asemenea, politistii rutieri, cu sprijinul politistilor de la actiuni speciale, au actionat pentru prevenirea si combaterea comiterii de infractiuni sau contraventii la regimul rutier.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la 6 unitati comerciale si societati tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 30 de persoane, dintre care 5 au fost controlate corporal sumar, si au dispersat doua grupuri de persoane predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Totodata, au fost verificate in trafic 25 de autovehicule, fiind constatata o infractiune si retinute doua permise de conducere.

Oamenii legii au aplicat 28 de sanctiuni contraventionale, dintre care 8 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 19 conform O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice, si una la alt act normativ.

Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 1.800 de lei.

Comentarii