stiri Braila – debraila.ro

CAZ SOCANT in comuna Mircea Voda: frate si sora au facut doi copii! | „Mama nu vrea sa auda de cei mici!” | Dosarul de incest a ajuns la Judecatoria Faurei

Pe 14 decembrie, la Judecatoria Faurei a fost inregistrat un dosar penal care ascunde un caz cu adevarat socant: procurorii i-au trimis in judecata pe doi frati care au intretinut relatii sexuale si au devenit parintii a doi copii.

Potrivit reprezentantilor Primariei Mircea Voda – comuna unde locuiesc cei doi frati, micutii au ajuns in grija statului, intrucat femeia care le-a dat viata nu vrea sa ii creasca.

„Ei sunt beneficiari de ajutor social si locuiau in aceeasi casa. Femeia a plecat din comuna inca din vara si nu a dorit sa auda de cei mici. Niciodata nu au dat de inteles ca ar avea o altfel de relatie decat cea de frate-sora. Nimeni nu s-a gandit la asa ceva. Oricum, este vorba despre o familie dezorganizata, cu venituri reduse”, ne-a precizat sursa citata.

Se pare ca cei doi tineri au inceput relatia oprita de lege inca de acum trei ani, insa totul a iesit la iveala abia anul acesta.

Procurorii sustin ca, in perioada 2018-2019, fratii au intretinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Voda, raporturi ce au avut ca urmare conceperea si nasterea a doi minori.

Codul Penal prevede ca raportul sexual consimtit, savarsit intre rude in linie directa sau intre frati si surori, se pedepseste cu inchisoarea de la un an la cinci ani.

Ramane de vazut ce pedeapsa vor primi cei doi.

Comentarii