stiri Braila – debraila.ro

Caprariu, candidatul PNL-Braila Noua la Primarie: „Ii indemn pe braileni sa voteze Partidul Braila Noua la Consiliul Local Municipal” | Pentru CJ, ii indeamna sa voteze PNL!

Lucian Caprariu, candidatul Aliantei PNL-Braila Noua pentru fotoliul de primar al municipiului si presedintele partidului local „Braila Noua”, ii indeamna pe brailenii care il vor vota sa puna stampila si pe lista „Braila Noua” de consilieri locali municipali.

Liderul „Braila Nouaa precizat faptul ca partidul pe care il conduce „este un partid fara sefi la Centru, care nu are clienti politici si nici firme”.

Declaratia lui Caprariu vine in contextul in care cele doua partide au candidati comuni pentru functiile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean, dar liste de consilieri locali municipali si consilieri judeteni diferite.

„Noi, Braila Noua, avem listele noastre si ii indemn sa voteze Braila Noua, care este un partid local, este un partid fara sefi la Centru, care nu are clienti politici si nici firme. Oamenii nostri nu vizeaza angajari, nu au firme si in statutul nostru, in cererea de adeziune avem statuate lucrurile astea: ca nu vom promova interesele proprii. De asta sa voteze, pentru ca mergem acolo sa ne facem treaba in Consiliul Local cu toata constiinciozitatea si cu constiinta curata”, a declarat candidatul PNL-Braila Noua la Primaria Braila.

Totodata, cand vine vorba de Consiliul Judetean, Lucian Caprariu recomanda electoratului sa voteze candidatul aliantei, pe fostul prefect Catalin Boboc si lista PNL de consilieri judeteni.

„La CJ avem un parteneriat cu PNL si sustinem lista PNL, pentru ca noi, Braila Noua, avem o expresie locala si atunci trebuie sa dam puterea in mana PNL. Trebuie sa avem un Consiliu Judetean puternic, care sa ajute la aducerea la indeplinire a obiectivelor pe care si le propune presedintele CJ, domnul Catalin Boboc, incepand cu 28 septembrie”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii