stiri Braila – debraila.ro

Cantaretul brailean Karym, cunoscut pentru colaborarile cu Celia si Mellina, AMENINTAT CU MOARTEA de fratele si cumnatul sau | „Mi-au trimis mesaje ca ma omoara si imi dau foc”

Devenit cunoscut dupa colaborarile cu Adrian Tutu, Mellina si, mai recent, Celia, cantaretul brailean Mircea Cioclei, alias „Karym”, traieste de cateva saptamani in teroare. Artistul, tatal unui baietel de 9 ani, pe care il creste singur, a primit numeroase mesaje de amenintare din partea fratelui si cumnatului sau, care i-au transmis ca il vor omori.

Karym a depus o plangere la Politia Municipiului, dosarul aflandu-se in cercetare.

Totul ar fi pornit de la succesul de care se bucura braileanul. Mircea Cioclei a fost ajutat de parinti sa-si creasca fiul, fapt care l-a ajutat sa se ocupe de cariera, dar, totodata, i-ar fi transformat rudele in dusmani de moarte.

„Este cumplit ce se intampla. Nu credeam vreodata ca voi trece prin asa ceva. Suntem cinci copii la parinti si ne-am iubit foarte mult, am tinut foarte mult unii la altii. Nemultumirile lor sunt bazate pe niste frustrari mai vechi. Eu imi cresc copilul singur, de la 1 an, iar parintii mei m-au ajutat foarte mult. Ei sunt nemultumiti de ajutorul pe care mi l-au acordat. Mama m-a sustinut si eu m-am putut axa foarte mult pe cariera si sa fac ce fac acum. Ma ameninta cu moartea. Mi-au trimis mesaje ca ma omoara, ca imi dau foc. Se pare ca goana dupa bani si avere e mai presus decat orice. (…) Am ajuns sa cred ca sunt invidiosi pe succesul meu, chiar daca nu este atat de mare, dar sunt lucruri notabile pe care le-am facut”, a declarat cantaretul pentru PRIMA TV.

Artistul a mai precizat faptul ca, la inceput, nu a luat in serios amenintarile, insa, dupa ce fratele care il terorizeaza a batut-o pe una dintre surorile sale, a hotarat sa ceara ajutorul oamenilor legii: „Nu vreau sa ajung in situatia surorii mele. Copilul meu a aflat si s-a speriat, nu se simte in siguranta. Lucrurile acestea trebuie sa inceteze, e datoria mea sa il protejez.”

Comentarii