stiri Braila – debraila.ro

Candidatul USR-PLUS la Primarie pune punctul pe I: „PNL a fost cot la cot cu PSD cand la butoane erau Bunea Stancu si Simionescu. Credeti ca brailenii au uitat?” | „Ati vopsit in galben un parlamentar PSD si ne vorbiti noua de blaturi? Sunt singurul candidat de dreapta!”

Mihai Isvoranu, candidatul Aliantei USR-PLUS pentru fotoliul de primar al municipiului, a lansat un atac extrem de dur la adresa liberalilor, dupa ce consilierul judetean Marian Capatana, numarul 1 pe lista PNL pentru Consiliul Judetean, a acuzat alianta de „non-combat”, lasand sa se inteleaga faptul ca USR-PLUS ar avea o intelegere cu PSD. 

„Ceva mai josnic nu mi-a fost dat sa vad, dar unii nu se opresc din a da cu batul in balta, cum spune romanul. De ce faceti acuzatii mincinoase? Simplu: Pentru ca stiti si voi ca eu sunt singurul si, daca pot sa zic asa, adevaratul candidat de dreapta. Am venit in fata brailenilor fara sa fi facut ani de zile politica si le cer votul spunand simplu: Va cer votul pentru ca sunt un om onest, un antreprenor care am construit o afacere in Braila, un brailean de patru generatii! (…) Va e frica de USR-PLUS si aruncati cu noroi? Va e frica de faptul ca noi nu suntem acea generatie de politicieni care se pricepe la blaturi? Cred ca o faceti pentru ca a devenit clar pentru toata lumea ca eu, Mihai Isvoranu, candidat la functia de primar al Municipiului Braila din partea Aliantei USR-PLUS, sunt singurul candidat de dreapta. Sunt un candidat si suntem o alianta fara conexiuni cu PSD”, a declarat Isvoranu.

Candidatul USR-PLUS la Primarie a reamintit faptul ca PNL a sustinut si a facut parte din administratia locala PSD atunci cand primar era Aurel Simionescu, iar Gheorghe Bunea Stancu conducea Consiliul Judetean.

„Ne acuza cei care au fost cot la cot cu PSD in administratia locala, cei care au guvernat impreuna cu PSD, atat la nivel national, cat si la nivel local, cei care au fost viceprimari si vicepresedinti cand la butoanele Brailei era tandemul Gheorghe Bunea Stancu – Aurel Simionescu, cei care au facut cu PSD toate intelegerile posibile si imposibile. Credeti ca brailenii au uitat? Poate ati uitat dumneavoastra si este cazul sa va reamintim! Domnul Alexandru Danaila, actual presedinte PNL Braila, a fost viceprimar in mandatele de primar ale domnului Aurel Simionescu (PSD). Domnul Catalin Boboc, actual candidat PNL la presedintia Consiliului Judetean Braila, a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean in mandatul de presedinte al fostului baron Gheorghe Bunea Stancu si fost senator USL! PNL Braila are trei deputati: unul dintre acestia a venit in partid acum putin timp, dupa ce a petrecut o scurta perioada la ProRomania si una mult mai lunga la PSD. Ati vopsit in galben un parlamentar PSD si ne vorbiti noua de blaturi si de non-combat? Brailenii nu uita ca ati stat brat la brat cu PSD! Asa ati negociat si obtinut functii, cu voturile brailenilor anti-PSD pe masa si astazi veniti sa ne dati lectii de anti-pesedism! E prea mult!”, a mai precizat sursa citata.

Comentarii