stiri Braila – debraila.ro

Canciu, seful Inspectoratului Scolar: „Lista de candidati ALDE pentru alegerile locale a fost cea mai respectata lista”

Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean, Catalin Canciu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa organizate la sediul institutiei pe care o conduce, ca lista de candidati prezentata de Organizatia Judeteana ALDE la alegerile locale „a fost cea mai respectata”.

Declaratia vine in contextul in care unii dintre noii directori de scoli numiti de Canciu au candidat sub sigla ALDE in iunie. Totodata, reamintim ca inspectorul scolar general adjunct, Dan Gheorghita, este fratele co-presedintelui ALDE Braila, consilierul local Daniela Radulescu.

„Din punctul meu de vedere, lista ALDE a fost cea mai respectata lista pentru ca sunt foarte multi oameni ai scolii. Hai sa ne uitam, sa comparam cu celelalte liste si sa vedem. Au fost profesori care ar putea ajuta invatamantul si o spun cu toata responsabilitatea. E problema lor ca sunt membrii de partid. Ingerinta politica venea atunci cand eu primeam liste de la partid si pe baza acelor liste numeam directori”, a precizat seful invatamantului brailean.

Canciu a negat in mod repetat ca ar fi numit noii directori tinand cont de culoarea politica.

Comentarii