stiri Braila – debraila.ro

Canciu (PNL), dupa ce un brailean a cazut intr-o canalizare: „Primarul administreaza orasul fara nicio viziune, insailand totul de-a valma, in batjocura fata de cetatean si de nevoile sale”

Consilierul local municipal Catalin Canciu, presedintele interimar al Organizatiei Municipale PNL, sustine ca „primarul Brailei administreaza orasul fara nicio viziune”, cu referire la incidentul petrecut in Parcul Monument, in seara zilei de miercuri, cand un tanar carea facea jogging a cazut intr-o canalizare fara capac. 

Mai mult decat atat, Canciu „il acuza pe Marian Dragomir de nepasare si ii solicita public sa isi asume vina si sa ia masuri urgente, astfel incat sa nu se mai repete astfel de incidente, care pun in pericol viata brailenilor”.

„Asistam, inca o data, la neputinta si ignoranta edilului acestui oras. «Eu asfaltez », aceasta afirmatie a reprezentat sloganul de campanie al unui primar care a castigat alegerile cu peste 63%. Este vorba de primarul Brailei, cel care administreaza orasul fara nicio viziune, insailand totul de-a valma, in batjocura fata de cetatean si de nevoile sale. Trotuare neterminate, sosele valurite cu gropi perene, borduri scalciate, absenta totala a pistelor de bicicleta, stalpi de electricitate care abia mai stau in picioare, locuri cu tot felul de capcane pregatite sa ne faca permanent un rau. Aseara (n.r. miercuri), un tanar s-a incumetat sa faca putina miscare in acest labirint periculos si a patit-o, cazand intr-o canalizare fara capac; norocul lui a fost ca nu s-a ranit foarte grav. Va intreb, domnule primar: ce ar trebui sa facem noi, cetatenii, ca viata noastra sa nu mai fie pusa in pericol?”, a declarat liberalul.

Comentarii