stiri Braila – debraila.ro

Canciu il sustine pe A. Popa pentru sefia PNL Braila: „Ideile domniei sale, nazuintele, gandurile converg in aceeasi directie cu ale mele” | Calitatile lui Popa: „Caracter, energie si dorinta”

Consilierul local municipal Catalin Canciu, inspector scolar general si presedinte al Organizatiei Municipale PNL, il sustine pe deputatul Alexandru Popa in cursa pentru fotoliul de presedinte al Organizatiei Judetene PNL Braila.

In lunile urmatoare, liberalii isi vor alege liderul, Popa, parlamentar aflat la primul mandat, anuntand ca isi va depune candidatura. Totodata, deputatul a anuntat ca are, ca principal obiectiv, marginalizarea membrilor de partid „care au legaturi cu PSD”.

„Eu il sustin pe domnul Alexandru Popa din momentul in care a devenit candidat (n.r. la alegerile parlamentare) si am facut-o cu tot sufletul. Am facut-o pentru un om, un tanar care are o energie extraordinara si o dorinta de a face lucruri, de a crea, de a lasa ceva in urma. In discutia pe care am avut-o cu domnia sa, legata de ceea ce ar trebuie sa devina PNL Braila peste un an, doi, trei si mai departe, ideile domniei sale, nazuintele, gandurile converg in aceeasi directie cu ale mele, motiv pentru care il sustin cu toata inima”, a declarat Canciu.

Totodata, liberalul a enumerat si principalele trei calitati ale deputatului Popa, care il califica pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vorbind despre „caracter, energie si dorinta”.

VIDEO | Deputatul Popa vrea sa fie seful PNL Braila: „Vreau sa aduc un nou suflu! Trebuie sa scapam de PSD-istii din PNL”

Comentarii