stiri Braila – debraila.ro

Campania nationala „Si TU poti deveni POLITIST”: Oamenii legii ii asteapta pe adolescenti in Mall

Timp de doua zile, liceenii se vor intalnii cu politistii, care le vor oferi informatii utile pentru a-i ajuta sa imbrace uniforma legii.

Actiunea se desfasoara in cadrul campaniei nationale „Si TU poti deveni POLITIST”, de promovare, in randul tinerilor, a profesiei de politist si a ofertei educationale a institutiilor de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

Tinand cont ca actiunea are loc in vacanta intersemestriala, in aceasta saptamana, politistii vor purta discutii cu elevii in incinta complexului comercial Braila Mall, in zilele de joi si vineri, in intervalul orar 12.00- 14.00.

Politistii compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii si cei ai Biroului Proximitate vor prezenta tinerilor interesati de aceasta profesie avantajele acestei cariere, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca si calitatile personale pe care un viitor politist trebuie sa le detina. Adolescentii vor afla si lista cu unitatile pe care le pot alege, pentru a deveni politisti, precum si probele de examen pe care trebuie sa le sustina.

„Daca esti un elev ambitios, iti plac ordinea, disciplina si corectitudinea, te asteptam in zilele de 11 si 12 februarie, in Braila Mall, sa afli lucruri noi si interesante despre profesia de politist”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de IPJ.

Comentarii