stiri Braila – debraila.ro

Ca la Braila: un minor de 14 ani, inarmat cu un cutit si un baston telescopic, se plimba cu autobuzul! | Cine l-a prins? Un jandarm aflat in timpul liber!

Un baiat de doar 14 ani se plimba nestingherit cu autobuzul, desi era inarmat cu un cutit si un baston telescopic. Un jandarm care se afla in timpul liber l-a observat pe minor si l-a lasat fara arme.

Totul s-a intamplat, marti, in jurul orei 12:30, intr-o statie din centrul municipiului.

La coborarea din autobuzul care se circula dinspre Bariera Calarasilor spre Piata Traian, subofiterul Jandarmeriei a observat ca minorul avea asupra sa cutitul si bastonul, fapt ce i-a starnit ingrijorarea. A actionat rapid si l-a deposedat de cele doua obiecte periculoase, dupa care l-a predat colegilor aflati in timpul serviciului.

Ulterior, s-a stabilit faptul ca bastonul telescopic avea o lungime de 66 de centimetri, iar cutitul o lungime totala de 32 de centimetri, din care 19 centimetri reprezentau doar lama.

Cercetarile in aceasta cauza au fost preluate de catre Inspectoratul de Politie Judetean.

„Plutonier adjutant Abaseaca Alexandru (foto) isi desfasoara activitatea in cadrul unitatii noastre din anul 2007, in domeniul ordinii si linistii publice. Iata ca experienta si profesionalismul dobandite „in strada” si-au spus, din nou, cuvantul, iar un posibil eveniment nefericit a fost impiedicat”, a precizat Inspectoratul Judetean de Jandarmi.

Comentarii