stiri Braila – debraila.ro

Busoi (PNL), la Braila: ”Podul peste Dunare este realizarea Guvernului Ciolos, nu a PSD”

Aflat intr-o vizita de lucru la Braila, Cristian Busoi, secretarul general interimar al PNL si unul dintre candidatii la sefia partidului, a declarat ca deciza legata de constructia Podului suspendat peste Dunare a fost luata de Guvernul Dacian Ciolos, acuzand actualul guvern ca prezinta proiectul ca pe o realizare proprie.

”Stiu ca la Braila unul dintre cele mai importante proiecte este acela al podului. In mod fals, PSD si actualul guvern il prezinta ca pe o realizare proprie. Este o decizie discutata de-a lungul multor guverne si luata in timpul Guvernului Ciolos. Acum doar s-a inceput implementarea. Vom fi foarte atenti la acest proiect si vom cere accelerarea tuturor procedurilor si implicarea mai mare a guvernului, pentru ca este un proiect care va fi foarte benefic pentru aceasta regiune a tarii, nu doar pentru braileni”, a spus Busoi.

La sfarsitul lunii trecute, proiectarea si executarea podului suspendat peste Dunare au fost publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Comentarii