stiri Braila – debraila.ro

Brailenii s-au mobilizat: Petitie online in cazul soferului din „statia mortii” / „Ne-am saturat de aceste legi de prost gust”

Peste 150 de semnaturi a strans petitia online initiata, joi seara, dupa ce Marius Negoita, soferul care a ucis cinci oameni in statia de autobuz de la TUG, in urma cu aproximativ doua saptamani, a fost retinut pentru 24 de ore de procurori.

Unele dintre rudele victimelor tragediei au fost cele care i-au indemnat pe internauti sa semneze petitia, prin care se cere o pedeapsa de „cel putin” 25 de ani de inchisoare pentru tanarul care a spulberat cinci vieti in contextul in care, daca va fi gasit vinovat, va primi o pedeapsa cuprinsa intre 3 si 10 ani.

„Sigur cu totii ne-am saturat de aceste legi de prost gust, poate cu ajutorul dumneavoastra ii trezim la realitate pe judecatori si sa puna mana sa isi faca meseria ca lumea!”, se arata in mesajul care insoteste petitia.

SEMNEAZA AICI PETITIA

Marius Negoita, aflat pe patul de spital, va primi, in cursul zilei de vineri, vizita judecatorului de drepturi si libertati, care, dupa ce-l va audia, va decide daca va accepta sau nu propunerea procurorului de arestare preventiva.

Comentarii