stiri Braila – debraila.ro

Braileni, sunteti multumiti de cum a fost deszapezit orasul? | Da o nota deszapezirii | Primarul Dragomir: „Sambata dimineata am reusit sa scoatem strazile principale la negru”

Sub cod rosu si cod portocaliu, peste o suta de utilaje au actionat permanent, atat pe strazile principale, cat si pe cele secundare si in parcari. S-a circulat fara probleme in municipiu, in conditii de iarna, neexistand blocaje in trafic. Sambata, la primele ore ale diminetii, asfaltul de pe Calea Calarasilor si Soseaua Buzaului era adus „la negru”.

Majoritatea comentariilor de pe retelele de socializare sunt pozitive, existand chiar internauti care s-au aratat surprinsi de faptul ca un utilaj de deszapezire a trecut de mai multe ori pe aceeasi strada.

„Nu mai vad pe Facebook alde „Gigi Contra”. Au fost luati de utilajele de deszapezire? / Vreau sa spun ca fata de anii precedenti se vede o schimbare majora, chiar si in Lacu-Dulce unde nu ma asteptam / Se circula mult mai bine decat in anii precedenti / Nu ai cum sa nu spui ca se vede diferenta. Am vazut utilaje peste tot si chiar am putut sa strabat orasul lejer, tinand cont de ce era afara, sunt doar cateva dintre opiniile de pe retelele de socializare.

Totodata, au existat si critici la adresa modului in care municipalitatea a gestionat deszapezirea: La mine in Calarasi 4 strazile secundare sunt inzapezite de catre utilaje pentru ca trec decat pe strada principala / A trecut pe langa mine un utilaj de cateva ori, mangaia zapada, fara material antiderapant / A fost binisor, dar mult mai prost decat inainte. Pe strazile secundare a fots haos, nu mai spun pe aleile dintre blocuri. Trebuiau sa faca mai bine, sa aranjeze mai bine interventiile.”

De cealalta parte, primarul Marian Dragomir se declara „multumit” de modul in care a decurs deszapezire, anuntand ca in weekend, pe timp de noapte, va fi carata zapada din intersectii si piete.

„In conditii de cod rosu si portocaliu, de viscol puternic, -13 grade Celsius, am reusit sa asiguram conditii civilizate de trafic, sa evitam blocajele in trafic, sa asiguram fluenta mijloacelor de transport public. Este normal sa apreciem activitatea tuturor celor care s-au implicat – angajati ai primariei, SUPAGL, operatori de salubritate, angajati ai societatilor subcontractante si consilieri municipali, judeteni. Sute de oameni au fost pe teren aceste zile pentru a asigura o normalitate a traficului rutier in conditii extreme”, a declarat Dragomir pentru DEBRAILA.

Da o nota deszapezirii!

Comentarii