stiri Braila – debraila.ro

Braileni, puneti mana pe bate si topoare, ca primarul are chef de o psihoza cu dube albe si maidanezi

Brăileni, puneţi mâna pe bâte şi topoare, că primarul are chef de o psihoză gen ”ambulanţa neagră”. Haideţi să fugărim dubele albe care vin în Brăila la adăpostul întunericului şi ”descarcă” câini. Să le spargem geamurile, să le căsăpim şoferii, zic!

E de ”noaptea minţii” ce a făcut Marian Dragomir! Fără să ai măcar o dovadă clară, una singură, fără un pic de responsabilitate, să isterizezi spaţiul public şi să-l spargi în mii de bucăţi, să faci din brăileni vânători de dube albe, mi se pare o nebunie.

Cum să rogi cetăţenii să alerge după închipuiri, ”să fotografieze, să filmeze”, de pe fotoliul de primar de municipiu, de primar cu peste 25.000 de voturi? Pune-i pe cei de la Poliţia Locală, pe cei care dau peste cap cântarul, de exemplu, sună-l pe Glugă, fă ce nu i-ar trece prin cap unui primar octogenar de comună uitată de lume, dar nu ne lasă, în caniculă asta, bătuţi în cap şi de poveşti fantasmagorice cu dube albe şi căţei despre a căror culoare nu ai zis nimic!

Când poţi spune public aşa gogomănii, mai ales pe un ton grav, ori încerci şmechereşte să acoperi incompetenţa celor care ar trebui să rezolve problema maidanezilor şi peste care eşti şef, ori, pur şi simplu, ai greşit.

Una din două!

Comentarii