stiri Braila – debraila.ro

Braileanca MOARTA in Sicilia | Familia acuza ca femeia a fost UCISA de fiul batranei pe care o ingrijea: „E mana lui si vreau sa se faca dreptate!”

O braileanca a murit in orasul italian Palermo, fiind gasita fara suflare, la inceputul lunii trecute, in casa batranei pe care o ingrijea. Elena Arsene, in varsta de 48 de ani, lucra in Sicilia de opt ani de zile, fara contract de munca. 

Cazul a fost prezentat in emisiunea „In premiera” de pe Antena 3, intr-un documentar (n.r. Romance ucise-n tacere) despre dramele prin care trec romancelor aflate la munca in Italia.

Femeia ar fi decedat in urma unui stop cardio-respirator, potrivit certificatului medico-legal emis in Italia, insa familia crede ca a fost ucisa. 

Mai exact, cei doi baieti ai Elenei Arsene sustin ca braileanca urma sa se intoarca in tara pe 3 octombrie, nemultumita de faptul ca fiul batranei de care avea grija ii datora o importanta suma de bani, aproximativ 7.500 de euro. Cei doi aveau o relatie foarte tensionata.

Cand trupul neinsufletit a ajuns la Braila, cei doi fii femeii au descoperit ca mama lor avea nasul spart, piciorul rupt si vanatai pe tot corpul, inclusiv pe gat.

„De 1-2 ani, lucruruile s-au schimbat. Au inceput sa se comporte urat, sa nu-i mai dea banii la timp, sa ii dea doar jumatate de bani. (…) M-a sunat bunica si mi-a zis sa o sun pe mama, ca nu raspunde la telefon. Am sunat de mai multe ori si nu mi-a raspuns. M-a sunat inapoi bunica si mi-a zis ca mama a murit. Am sunat din nou la mama si mi-a raspuns un politist, mi-a zis ca Elena e pe balcon moarta. Am vrut sa plec a doua zi, dar cazul era deja inchis, ca murise de stop cardio-respirator. Eu nu cred. Era foarte sanatoasa. Patronul (n.r. fiul batranei) a chemat Politia si Pompierii, cand mama nu i-a raspuns la telefon. De ce sa o suni la 4 dimineata? De ce sa chemi Politia si Pompierii cand tu ai cheia casei tale si poti verifica daca doarme? Mama mea si-a cerut drepturile si il ameninta mereu cu Politia. E mana lui si vreau sa se faca dreptate!”, a povestit baiatul cel mare al Elenei Arsene.

Mezinul, in varsta de 18 ani, nu si-a mai vazut mama de sase ani.

Comentarii