stiri Braila – debraila.ro

Brailean UCIS in Franta: INJUNGHIAT sub privirile sotiei! | Mihai era sofer de camion

Un brailean, sofer de autocamion, a fost ucis in nordul Frantei. Oribila crima s-a produs pe o autostrada, in noaptea de 15 spre 16 mai, chiar sub privirile sotiei barbatului.

Potrivit presei franceze, Mihai Spataru, in varsta de 39 de ani, a coborat din camionul frigorific pentru a-si face nevoile fiziologice si pentru a verifica incarcatura, moment in care a fost injunghiat cu o sabie de catre persoane necunoscute, cel mai probabil hoti. Sotia acestuia a alergat disperata dupa ajutor, lovind in cabinele mai multor camioane stationate in apropiere, insa multi soferi ar fi ignorat-o.

„Nici un coleg nu a raspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele si si-au continuat odihna! Baietii mei… sunteti niste lasi, maine puteti fi urmatorii care mor ca niste caini, fara ca nimeni sa intervina pt voi!”, a povestit Ilie Matei, cunoscut drept „Omul soselelor”, pe o retea de socializare.

Se pare ca ambulanta ar fi sosit la locul tragediei dupa aproximativ o ora si jumatate.

„Victima a fost ucisa langa camion. A fost injunghiata de doua ori, in inima si in spate”, a declarat procurorul din orasul francez Amiens.

Cei doi soti, ambii soferi de camion, veneau din Anglia si se indreptau spre Spania.

„Este o zona cunoscuta pentru trecerea migrantilor”, a precizat primarul unei localitati din apropierea locului unde s-a produs crima.

Comentarii