stiri Braila – debraila.ro

Brailean lasat fara Audi de catre un cunoscut / A fost batut si scos cu forta de la volanul masinii

La data de 19 aprilie, in jurul orei 04:30, braileanul U. Mihai, in varsta de 27 de ani, a sesizat ofiterul de serviciu de la Inspectoratul de Politie Judetean despre faptul ca, in ziua de 18 aprilie, in jurul orei 12:30, F. Sterica, tot de 27 de ani, l-a deposedat, prin violenta, de autoturismul marca Audi, in timp ce se aflau pe strada, in cartierul Viziru. Cei doi se cunosteau.

Din verificarile politistilor de la Serviciul de Investigatii Criminale a reiesit ca aspectele sesizate se confirma si s-a stabilit ca masina, in valoare de 6.000 de euro, este proprietatea unei brailence care i-l daduse spre utilizare reclamantului din data de 13 aprilie.

Efectuand investigatii in teren, oamenii legii au identificat autoturismul intr-o parcare interioara din cartierul Viziru si l-au restituit proprietarei.

De asemenea, tanarul reclamat a fost depistat si condus la sediul Politiei pentru cercetari.

Fata de barbat a fost probata savarsirea infractiunii de talharie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatorie dispunand retinerea lui, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore.

Suspectul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, insa judecatorul de drepturi si libertati a decis cercetarea sa sub control judiciar.

Comentarii