stiri Braila – debraila.ro

Brailean ARESTAT pentru ca a violat o fetita timp de 2 ani! | DETALIILE dezvaluite de procurori: si o femeie a fost arestata in dosar!

Un brailean suspectat ca a violat in mod repetat o fetita, inca de cand aceasta avea doar opt ani, a fost arestat preventiv.

Faptele s-au petrecut pe parcursul a nu mai putin de doi ani, fetita avand in prezent zece ani. Si o femeie care avea minora in grija a ajuns in spatele gratiilor.

Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cele doua persoane arestate sunt acuzate de savarsirea infractiunilor de viol in forma continuata si coruperea sexuala a minorilor.

Din toamna anului 2018 si pana pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, in doua imobile de pe raza municipiului Braila, barbatul a intretinut acte sexuale cu o minora, in varsta de 10 ani in prezent, profitand de imposibilitatea acesteia de a-si exprima vointa.

Femeia arestata avea minora in grija si o incuraja sa intretina relatii sexuale cu individul.

”Aceasta din urma, in schimbul promisiunii si oferirii de dulciuri si sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o si a incurajat-o pe minora sa suporte si sa intretina acte sexuale cu acesta. In acelasi scop, al convingerii si indicarii modului de realizare, cei doi inculpati au intretinut raporturi si acte sexuale in prezenta minorei”, mentioneaza procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii