stiri Braila – debraila.ro

Braila s-a infratit cu Besiktas | Primarul Dragomir, dupa vizita in Turcia: „Ne da un exemplu de urmat la curatenie. La ei nimeni nu arunca gunoi menajer la coltul strazii, ambalajul din masina”

O delegatie condusa de primarul Marian Dragomir s-a aflat in Turcia, in perioada 1-4 noiembrie, pentru a parafa infratirea municipiului Braila cu sectorul Besiktas al Istanbulului, aprobata de consilierii municipali.

Dragomir a povestit pe o retea de socializare ce a facut in deplasarea externa, precizand ca a participat inclusiv la programul „Schimb de primari” al Primariei Besiiktas, aflat la a doua editie, in cadrul caruia „a preluat pentru o perioada scurta prerogativele primarului Murat Hazinedar”.

„Presa din Istanbul a prezentat aceasta infratire si pe majoritatea panourilor publicitare a fost promovata infratirea si Municipiul Braila. (…) Alaturi de colegii de la Primaria Besiktas am vizitat orasul pentru a verifica autorizatia de functionare a magazinelor, modul in care comerciantii isi desfasoara activitatea, investitiile la un centru cultural, am comparat procedurile legale privind investitiile si un lucru care ne intereseaza in anul 2018: curatenia! Au fost reluate discutiile si in zona economica dar detalii vom prezenta la momentul potrivit”, a mentionat primarul Dragomir.

Edilul a aratat si faptul ca „un oras cu aproximativ 200.000 de locuitori si 2.000.000 de turisti zilnic, cu 600 de angajati la salubritate, cu masini moderne, ne da un exemplu de urmat” la capitolul salubritate.

„Trebuie sa recunoastem si faptul ca la ei nimeni nu arunca gunoi menajer la coltul strazii, ambalajul din masina, etc. deoarece pastrarea curateniei face parte din respectul pe care locuitorii il arata fata de oras”, a mai adaugat Dragomir.

Comentarii