stiri Braila – debraila.ro

Braila Mall isi reduce programul de functionare

Mai multe centre comerciale din Bucuresti si din tara, printre care si Braila Mall – detinute de NEPI Rockcastle, au anuntat ca, incepand de luni, 16 martie, isi vor reduce programul la 8 ore.

Mall-urile vor functiona doar intre orele 12:00 si 20:00, insa hipermarketurile si farmaciile din centrele comerciale vor avea program normal.

„Cautam, alaturi de chiriasii nostri, cele mai bune solutii pentru a gestiona aceasta provocare. NEPI Rockcastle pune pe primul loc siguranta clientilor si angajatilor sai, iar aceasta masura a fost luata cu scopul de a preveni raspandirea noului virus. In acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau sa fie gazduite de centrele comerciale in urmatoarea perioada”, a precizat NEPI Rockcastle, proprietarul mall-urilor.

Clientii sunt incurajati sa acorde o atentie sporita igienei personale si sa isi dezinfecteze frecvent mainile, folosind dispenserele amplasate in incinta mall-urilor.

„Pentru a asigura un mediu cat mai sigur, a fost crescuta frecventa operatiunilor de dezinfectare si igenizare a suprafetelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant in mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de inlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite in mod natural periodic”, se mai arata in comunicatul de presa remis de sursa citata.

Comentarii