stiri Braila – debraila.ro

Botea (PND), raspuns pentru Nita (PSD), care a spus ca gratierea e pentru cei care au furat „de foame”: „Cine fura o gaina nu primeste 5 ani cu executare. Mafiotii primesc”

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND), de profesie avocat, sustine ca „cine fura o gaina sau moare de foame nu primeste 5 ani cu executare”, facand referire la declaratiile deputatului Nicu Nita (PSD), care a precizat, legat de proiectul gratierii, elaborat de Ministerul Justitiei, ca „nu se poate ca cineva care a furat o gaina sau o bucata de salam, de foame, sa stea in puscarie”.

„Desigur, cine fura o gaina sau moare de foame nu primeste 5 ani cu executare!!! Mafiotii primesc 5 ani cu executare, de regula, dar nici ei nu mai sunt condamnati. Observ ca sunt foarte multi politicieni cu educatie si instruire precara, nu dau nume ca au orgolii, care isi dau cu pararea in probleme de politica penala!!! Alooo!!! Baieti, asta se studiaza la criminologie, in anul 2 la Drept!!!!, a scris Botea pe o retea de socializare.

In proiectul Ministerului Justitiei se mentioneaza ca se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoare de pana la 5 ani, inclusiv precum si pedepsele cu amenda aplicate de instanta de judecata.

Sursa foto: MD Press

Comentarii