stiri Braila – debraila.ro

Botea (PND): „Probabilitatea sa faca PSD-ul un drum expres intre Braila si Galati este mai mica decat sa fim loviti de un meteorit. De aia mor oamenii pe sosele”

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) considera ca autoritatile locale, vorbind exclusiv despre Consiliul Judetean, „impreuna cu CNAIR (n.r. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere) si Guvernul”, nu au fost si nici nu vor fi in stare sa construiasca un drum expres intre Braila si Galati.

Alesul a mai facut precizarea ca, practic, Consiliul Judetean este condus de 27 de ani de PSD.

„Nici macar marele USL nu a reusit decat sa produca scandaluri politice in loc de drumuri decente! Probabilitatea sa faca PSD-ul un drum expres intre Braila si Galati este mai mica decat sa fim loviti de un meteorit! De aceea mor oamenii pe sosele Romaniei!”, a comentat Botea pe o retea de socializare, legat de un accident rutier produs pe digul Braila-Galati, in care un carutas si-a pierdut viata.

PND-istul a amintit si de santierul de pe Calea Galati, unde lucrarile sunt sistate din cauza firmei care a castigat licitatia, apreciind ca, in contextul in care „toata lumea vorbeste de asfaltare”, asteptarile ar trebuie sa fie limitate la un marcaj pietonal: „Daca se reface marcajul la trecerea de pietoni din dreptul celor doua supermarketuri din Vidin este un succes fulminant!”

Comentarii