stiri Braila – debraila.ro

Botea (PND) il descrie pe primarul Dragomir: “Prea mult marketing politic si putine actiuni”

Dupa ce primarul Marian Dragomir a promis reabilitarea Centrului Istoric, plecand de la amplasarea unui curcubeu de umbrele pe o portiune a strazii Mihai Eminescu, consilierul municipal Bogdan Botea (PND) a lansat un atac dur la adresa edilului, afirmand ca “orasul este murdar si ponosit”.

“Prea mult marketing politic si putine actiuni”, sustine PND-istul, care arata ca un Centru Istoric nu poate fi functional cat timp in zona exista locuinte sociale.

“Trotuarele de la 20 de metri de Primarie sunt pregatite pentru curse „off road”. Spatiile comerciale de langa Primarie sunt abandonate si fatadele arata dezolant. Taxa de autorizare pentru agentii economici care isi desfasoara activitatea exclusiv pe proprietatea acestora trebuie desfiintata. Si in plus nu poti avea un centru istoric functional cu locuinte sociale in aceasta zona si mai ales in casele de patrimoniu. Aceste case au apartinut clasei de mijloc iar comunistii pe langa faptul ca le-au confiscat, i-au mai si umilit transformandu-le in case sociale. Reabilitarea centrului trebuie sa inceapa cu relocarea celor care beneficiaza de aceste case valoroase din punct de vedere arhitectural si istoric in cladiri mai sigure si decente, multe dintre ele fiind inadecvate din punct de vedere igienic pentru locuit la acest moment”, a mentionat Botea pe o retea de socializare.

Comentarii