stiri Braila – debraila.ro

Botea (PND), despre Mangiurea, seful CUP „Dunarea”: „I-as intreba pe pensionarii resemnati si pauperi daca a meritat votul lor catre acest domn imbuibat de bani de la stat. Este un PSD-ist perfect”

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) sustine ca nu crede in coincidente, facand referire la dezvaluirile DEBRAILA despre faptul ca, intre 2008 si 2015, cinci firme la care a fost angajat social-democratul Silviu Mangiurea, pe atunci consilier municipal, au obtinut peste 200 de contracte din bani publici, in valoare totala de 2 milioane de euro.

PND-istul considera ca Mangiurea, din iulie 2016 director al CUP „Dunarea”, „este reprezentativ pentru PSD, un PSD-ist perfect”.

„Cred ca se confirma faptul ca suntem o tara de prosti prostiti, iar regula se aplica si la nivel de orase! L-am confruntat pe domnul Mangiurea cu aceasta problema cand facea campanie electorala „la pas” printre oamenii din cartierul cel mai defavorizat din Braila stiind ca votantii sai nu prea au ce manca! I-as intreba acum pe acesti pensionari resemnati si pauperi daca a meritat votul lor catre acest domn imbuibat de bani de la stat, daca viata lor este mai buna, daca copii lor chiar au meritat o asemenea pedeapsa! Fireste ca domnul Mangiurea nega atunci orice implicare in administrarea acestor firme, cum neaga si acum probabil, dar eu nu sunt procuror si nu pot sa il acuz de nimic, dar va rog sa imi dati dreptul sa nu cred in coincidente!”, a spus Botea.

Coincidenta de SUCCES in afaceri, la Braila | CINCI FIRME la care a fost angajat Mangiurea (PSD), seful CUP „Dunarea”, AU OBTINUT peste 2 milioane de euro din bani publici in 7 ani

Comentarii