stiri Braila – debraila.ro

Botea (PND), catre Varga (PNL), care critica eutanasierea maidanezilor: „O masura legala, exact ca in Europa de Vest, pe care ati vizitat-o foarte des” | Varga: „Plec pe banii mei in strainatate”

Numeroase schimburi de replici s-au iscat pe retelele de socializare intre consilierul municipal Bogdan Botea (PND) si consilierul judetean Vasile Varga (PNL), primul – un sustinator al deciziei primarului Dragomir de a eutanasia maidanezii agresivi si bolnavi, iar cel de al doilea – unul dintre cei mai aprigi critici ai eutanasierii. Dupa ce Botea l-a numit pe liberal „domnisor”, a fost acuzat ca foloseste apelative „de genul Parintelui Pomohaci”.

„Gresiti domnisorule Varga! Este prima masura decenta pe care o ia Primarul Dragomir in acest mandat! Noua brailenilor nu ne place tigania pe strazi! Si in plus, este o masura legala, exact ca in Europa de Vest, pe care ati vizitat-o Dvs foarte des! Cand o sa iesiti mai tarziu cu copii la plimbare o sa intelegi ca este o necesitate acest lucru”, a scris Bogdan Botea pe o retea de socializare.

Replica tanarului politician nu a intarziat sa apara.

„Dle avocat, am 32 de ani, mi-as fi dorit ce e drept sa fiu „domnisor” nu vad relevanta iesirilor mele in strainatate cu articolul din presa. Daca plec in strainatate plec pe banii mei, nu pe banii altora, nu am afaceri cu statul, innafara de banii primiti de la CJ pe care de obicei ii donez in scopuri caritabile,alte sume de bani nu primesc. Aeticolul reflecta strict parerea mea legata de brutalitate la care se va ajunge privind cainii fara stapan, nu va comvine nicio problema,insa nu ma asteptam la un astfel de comentariu din partea dvs,un jursit, un om cu carte, sa folositi si apelative genul Parintelui Pomohaci „(domnisor). Daca tot vorbim de vest cu atat mai mult, vin nemtii, italienii si chiar si americanii sa adopte caini comunitari din Romania,nu cred ca ii adopta pentru masacrarea lor in tara de destinatie”, a spus PNL-istul.

Botea a revenit cu un comentariu in care explica termenul „domnisor” ca fiind un sinonim pentru „mai tanar, mai necopt”, sustinandu-si in continuare opinia pro-eutanasiere: „Cu privire la problema cainilor chiar nu aveti dreptate, Nu cred va asteptati sa se intample ceea ce s-a petrecut in Bucuresti, adica sa fie ucis vreun copil! m-am referit la faptul ca va plimbati des prin Europa raportat la situatia dvs materiala foarte buna, mult peste media orasului, dar nu am spus ca nu e in regula ci doar ca ar trebui sa invatati ceva din aceste calatorii dese, inclusiv cum arata un oras decent, fara caini pe strada.”

Comentarii