stiri Braila – debraila.ro

Botea, consilier municipal (PND): „Primaria Braila a virat pentru maidanezi suma de 10 miliarde lei vechi. Unde s-au topit banii?”

 Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) a precizat, prin intermediul unui postari pe o retea de socializare, ca Primaria a alocat Serviciului de Utilitate Publica si Gospodarire Locala, pentru anul bugetar 2016, suma de 1 milion de lei, destinata „exclusiv” cainilor fara stapan. Alesul lasa sa se inteleaga ca banii n-ar fi fost folositi doar pentru scopul asumat de SUPAGL.

„In anul bugetar 2016, in mandatul trecut, Primaria Braila a stabilit si virat catre SUPAGL suma de 10 mld lei vechi (1 milion RON) exclusiv pentru cainii fara stapan! Asta rezulta din ultima rectificare bugetara din august si septembrie 2016! Ar fi fost interesant de stiu unde s-au „topit” acesti bani adica cine au fost beneficiarii acestei sume!”, a spus Botea.

Comentariul PND-istului a venit in contextul in care primarul Marian Dragomir declarase ca pe strazile municipiului sunt mult mai putini maidanezi decat erau la inceputul anului trecut.

Comentarii