stiri Braila – debraila.ro

Botea (AUR), despre faptul că PNL-istul Canciu vrea să fie primarul Brăilei: „Nivelul pe care îl are este în marja de eroare”

Viorel Botea (foto stânga), consilier județean și membru AUR, a ironizat candidatura liberalului Cătălin Canciu (foto dreapta) la Primăria Brăila, precizând faptul că „este candidatul cel mai bun al PNL pentru ca PSD să aibă un rezultat excelent”.

„Nu puteau să aleagă un candidat mai bun pentru ca domnul Dragomir să aibă un parcurs care să îi asigure reușita deplină. Este profesor, îl cunosc foarte bine și nivelul pe care dumnealui îl are, în momentul de față, este în marja de eroare. Este în marja de eroare!”, a declarat Viorel Botea. 

Botea și Canciu, ambii profesori și politicieni, s-au contrat public de mai multe ori.

În unele cazuri, au fost folosite inclusiv apelative jignitoare. De exemplu, PNL-istul, care, în prezent, conduce Inspectoratul Școlar Județean, îl numea, în 2020, pe Botea – și el fost inspector școlar general – „aberant agramat”.

Recent, PNL-istul Cătălin Canciu, considerat a fi „mâna dreaptă” a deputatului Alexandru Popa, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida pentru fotoliul de primar al Brăilei, susținând că alegerile locale vor avea loc pe data de 9 mai, deși, în realitate, data alegerilor este 9 iunie: „Este foarte important ca pe 9 mai să-l trimitem acasă pe Dragomir și eu voi fi primarul Brăilei!”.

Comentarii