stiri Braila – debraila.ro

Bosneag (PSD), dupa ce a spus ca Chiscaniul trebuie „violat” pentru ca statiunea Lacu-Sarat sa se dezvolte: „Nu ma caracterizeaza si nu am nici o scuza. Va rog sa ma scuzati!”

Consilierul municipal Sorin Bosneag (PSD) si-a cerut public scuze pentru faptul ca afirmat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Chiscaniul trebuie violat „daca doar asa vrea sa faca copii”. Asta, dupa ce consilierul judetean liberal Marian Sirbu se intrebase in plenul Consiliului Judetean daca mireasa care nu vrea sa faca nunta trebuie violata, cu referire la refuzul consilierilor locali din Chiscani de a se asocia cu Primaria Braila si Consiliul Judetean in Asociatia „Lacu-Sarat”.

Social-democratul, care este si directorul celui mai important agent economic din statiune, sustine ca nu il caracterizeaza asemenea formulari.

„Dragi prietene si prieteni virtuali si nu numai, dragi locuitori ai Comunei Chiscani! Doresc sa-mi cer scuze pentru formularea cel putin „nefericita” pe care am postat-o acum doua zile. (…) Cateodata se mai intampla sa gresesc si nu am nici o scuza pentru asta. Inca o data VA ROG SA MA SCUZATI!!!”, a scris Sorin Bosneag pe o retea de socializare.

Comentarii