stiri Braila – debraila.ro

Bomba in PSD Braila | Deputatul Emilia Meirosu s-a inscris in partidul lui Ponta

Deputatul Emilia Meirosu a demisionat din PSD, urmand sa se inscrie in ProRomania, formatiunea politica infiintata si condusa de fostul premier Victor Ponta.

Meirosu, aflata la primul mandat de parlamentar, a facut anuntul de la tribuna Parlamentului.

Deputatul a lasat sa se inteleaga, intr-o declaratie pentru DEBRAILA.ro, ca unul dintre motivele demisiei tine de prestatia Vioricai Dancila ca prim-ministru.

“Cauzele sunt acumularile de nemultumiri ale alegatorilor PSD. As vrea sa recastig increderea membrilor PSD si increderea alegatorilor PSD. O alta cauza importanta tine de activitatea mea de 20 de ani de membru al Partidului Social Democrat si al Organizatiei de Femei. Am muncit politic alaturi de colegele mele, acum Parlamentul Romaniei are cel mai mare numar de parlamentari femei. Este si meritul presedintelui Dragnea, insa ce se intampla acum pare o dorinta de discreditare a ideii de femeie in politica. Eu am intrat in politica atunci cand Mihai Tudose era presedintele Organizatiei de Tineret a PSD Braila. Raman un om de stanga, insa merg alaturi de Victor Ponta”, ne-a precizat Meirosu.

Comentarii